2012 m. sausio 21 d., šeštadienis

Mylėkit ir mylėkitės!

 Labukas visiems. Šiandien buvo nuostabi diena. Ką galiu pasakyti - Šaltukas spaudžia. Visą dieną praleidau su labai mylimu ir gerbiamu žmogumi - Rimvydu. Jis man kaip brolis. Fotografavomės. Visur. Bet kaip.
 Buvo labai labai šalta, bet mes to nepajutom. Darėm nesąmones. Gėrėm arbatėlę. Buvom žydų kapinėse. Fotografavomės. Buvom rimi. Fotografavomės. Buvom ant kažkokio tako. Fotografavomės. Žodžiu. visur. Ir galiausiai iš 200 foto gerai gavosi tik 1. Cool story bro.
 Šiandien pagaliau supratau, kad nesvarbu, kad ir kaip atrodysiu - vis tiek save myliu. Gyvenimas yra gražuuuus.
  Kalbėjom šiandien truputį apie seksą ir fap'inimasi. Galiu ir aš savo mintimis pasidalinti. Na mano manymu jei yra meilė - yra ir seksas. Gal ne iš karto, bet po kurio laiko tai tikrai. Ir šiaip. Malonumo viršūnę turbūt galima pasiekti tik su mylimu partneriu, o ne su eiliniu žmogumi..
  Masturbacija. Manau to reikia kiekvienam žmogui. Ir nereikia gintis, kad nei vienas nėra to daręs. Tai visiškai normalu ir suprantama. Tik kas per daug - tas nesveika.
  Peršokant prie kitos temos - negaliu nepasigirti. Susiradau grupę. Na tiksliau jos narius ir kuriam naują dainą. Pagaliau kažką stipraus galvosim. Ne taip kaip su senėm grupėm. Labai didžiuojuosi tuo ir džiaugiuosi už save.
  Noriu didelių ausų tunelių. Labai noriu. Tik kur Alytuj galiu rast platinimo ragų tokio dydžio..? O gi niekur. Todėl pavydas bambą graužia Jamie Ryan Dee.. Jo tuneliai idealūs. Aš irgi noriu.. Labai noriu..
   Aj žodžiu. Nelimpa mintys šiandien kažkaip. Kažkokia padrika mąstysena. Pavargau. Gal dėl to.. Todėl ir atsisveikinsiu jau. Adijos amygos.

P.S. Mylėkit ir mylėkitės, brangieji


Jūsų Kwinkė.

1 komentaras: